donderdag 25 juli 2013

Route E3 of route E10, bezoek Liberta!












We ontdekken dat verschillende wandelaars een rustpauze nemen of zelfs een overnachting boeken bij ons Pension en Camping Liberta. Voor degenen die nog van plan zijn de route te lopen, is het een goed idee om ons in te plannen.
Het traject dat u loopt is tussen Varnsdorf en Ceska Lipa voor wat de E10 betreft en de E3 kruist de weg 9, ca 100m van onze locatie. (sterretje op de kaart)


De E10 loopt achter ons langs nadat u de Kruisberg heeft bezocht (Krízová hora). Op onderstaande afbeelding is de E3 rood aangegeven en de E10 groen.


De kruisberg vertelt in 12 schilderingen de lijdensweg van Jezus, een monument dat u niet mag overslaan. Zij die de E3 lopen kunnen van het uitzicht genieten vanaf een van de hoogste bergen in de regio: de Jedlova, met klassieke uitkijktoren en een gedenksteen van Schiller een Duits toneelschrijver, filosoof en dichter. Overigens als u de kruisberg gemist heeft; dan hangt bij ons in de gang de hele kruisgang uitgebreid gefotografeerd.



 Graag ontvangen wij u en zijn benieuwd naar uw ervaringen
Pension en Camping Liberta

1 opmerking:

  1. As a photographer I must say your images are always a charm. Bright sharp and well composed. Thanks for blogging about an old hobby of mine.

    Henry Tussaud
    Digitale Camera kopen

    BeantwoordenVerwijderen