dinsdag 9 augustus 2011

Geocache Voda in Lesne

Sinds 2009 nemen we in Lesne deel aan het internationale Geocache spel, dat via internet wordt gespeeld.

Geocaching is een spannend outdoor avontuur waarbij u gebruik maakt van uw GPS, of kaart. U zoekt naar ´een schat' verborgen in een doos, een geocache. Deze zijn over de hele wereld verborgen door de andere deelnemers aan dit spel.
Dit internationale spel dat via internet wordt gespeeld, geeft u via GPS coördinaten de plaatsen aan waar de schatten verborgen zijn.
Deze coördinaten kan u (ook via een kabeltje) laden in uw GPS ontvanger.
U kunt zich inschrijven op de website, en zo registreren welke schatten u hebt gevonden.

De door ons verborgen geocache heet ´Voda´, wat water betekent. Deze is verstopt langs één van de prachtige wandelroutes die start bij ons Pension en camping Liberta in Lesne. We kunnen u hier instructie geven hoe met een GPS-apparaat om te gaan, waarna u zelf op stap gaat om de schatten te zoeken.
Afgelopen week vonden we in onze waterdichte doos een Geocoin. Dit is een speciale munt gemaakt door individuen of groepen van geocachers als met een ´handtekening´. De opdracht voor deze geocache, afkomstig.... is
TravelBug TTPY54

Lijkt het u leuk om aan dit spel deel te nemen?
U kunt logeren in ons pension Liberta, of met uw tent, caravan of kamper op onze camping gaan staan.
We  hebben hier diverse speurtochten waarin het zoeken naar schatten is opgenomen. Dit spel wordt door vele volwassenen enthousiast wordt gespeeld. Ook leuk om te doen met kinderen, hierdoor wordt een wandeling een uitdaging.

U kunt dit combineren met prachtige wandelingen in onze regio Luzicke Hory, Noord Bohemen, in Tsjechië. Nu in de zomer  is het prachtig in het bos, dat door de overvloedige regenval van afgelopen weken uitbundig groen is.

Verdere informatie over pension en camping Liberta en reserveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten