vrijdag 23 april 2010

Bridge, wandelen en golf

Samen met Carel Frerichs, een ervaren bridge wedstrijdleider, hebben we ook dit jaar een speciaal arrangement gemaakt. Vorig jaar hebben we met elkaar een prachtige week gehad, vandaar dat we dit jaar opnieuw een arrangement aanbieden.
Gepland zijn de week van van 13 - 19 juni en van 22 - 28 augustus.
We hebben gekozen voor een combinatie met andere activiteiten, waaronder wandelen en golf zodat u ook van de prachtige omgeving hier kunt genieten. Er zijn talloze wandelroutes uitgezet, van verschillend niveau. U kunt hier ook Nordic Walking stokken huren en instructie krijgen.

U kunt dit arrangement natuurlijk ook combineren met een bezoek aan de talrijke kastelen, de zilvermijn en de gouden stad Praag.

Het betreft een open inschrijving, dus iedereen kan zich aanmelden. Zowel beginners als ervaren spelers zijn in deze competitie van harte welkom, zowel paren als alleenstaanden.

Er wordt 4 avonden gespeeld, met een uitbreidingsmogelijkheid om ook de eerste avond en evt. vrijdagmiddag te bridgen. De prijsuitreiking is vrijdag aan het begin van de avond.
Ook overdag kan gespeeld worden, evt. zelf op het terras als het weer dat toelaat!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zal ik een aantal Tsjechische buurtgenoten uitnodigen, die wellicht willen meespelen. Leuk om internationale contacten op te doen, die kunnen leiden tot waardevolle vriendschappen. Mooi als stap in de eenwording van Europa!

De kosten van dit arrangement zijn vanaf € 205,- voor verblijf op onze camping op basis van half pension en de bridgedrives. U kunt ook een 1- of 2-persoons kamer boeken.

Zodra u hier bent kan ik u informeren over de bezienswaardigheden in de buurt en evt. reserveringen voor u verzorgen. Op de regiopagina en deze weblog staan ook al meerdere mogelijkheden voor excursies aangegeven.

Interesse: nadere informatie en inschrijven via onze website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten