zaterdag 30 mei 2009

Wandelweek met massages

week van 28 juni - 4 juli 2009
week van 27 sept - 3 okt 2009

De wandelmogelijkheden zijn hier groot. Vanaf de overkant van ons huis loopt u na enige kilometers een groot natuurgebied van Duitsland binnen. Kenmerkend zijn de rotspartijen die ook veel in Tsjechië te vinden zijn. De route loopt via de Luz, een berg waar bij voldoende sneeuw in de winter ook de skilift open is. Op de Luz is houtsnijwerk te bewonderen van vele kunstenaars uit Tsjechië en Slowakije. Verkoop vindt plaats in de winkel die op de Luz gevestigd is. Jaarlijks is er in augustus (dit jaar op 22 en 23 augustus) een houthakkersweekend, waar de kunstenaars zich presenteren.

Als u ons terrein verlaat via de achterzijde loopt u in een half uurtje naar de ruïne van Tolstejn. Er is een ´gemakkelijke route´ en een klimroute. Daar kan u, onder het genot van een kop koffie en Merlenka, honinggebak uit deze streek, bijkomen van uw tocht. Vanaf de top van de ruïne heeft u een prachtig uitzicht over de streek, tot over de Duitse grens. De paden naar de ruïne gaan deels door het bos en deels door de velden, waardoor u afwisselend van een wijds uitzicht en de beslotenheid van het bos kan genieten.

In de genoemde weken kunt u ook gebruik maken van de massages die hier door Rob Verhoog worden aangeboden.Rob heeft in Amsterdam een well being studio, ' de Slaunge experience'. Voor diegene die de grote wellness centra niet zien zitten maar stijlvol en individueel (of duo) well being willen beleven. De Slaunge biedt mogelijkheden voor diverse massage vormen en unieke beauty massage behandelingen. Dit kunt u in Amsterdam combineren met een zuivere zuurstof 'shot' en/of een Finse sauna.

Voor de deelnemers van dit aarrangement zijn te boeken:
  • een totale well being massage van 90 minuten
  • Losse beauty massage experience van 60 minuten
  • Zuivere zuurstof sessie van 15 minuten, geeft u het ontspannen gevoel alsof u de hele dag in de sauna hebt doorgebracht
  • Voeten bad experience

Wilt u leren masseren?
Hiervoor is de Beauty massage workshop. Workshop in het geven van een beauty massage behandeling van de schouders, nek en hoofd. Aangevuld met een voeten massage experience.
In deze weken wordt ook een
well being massage arrangement aangeboden waarin u leert masseren.

minimaal aantal inschrijvingen dient 5 personen te zijn.
U kunt als individu en als groep inschrijven.

Nadere informatie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten